Odvoz suta

Odvoz gradjevinskog suta

Odvoz gradjevinskog suta, odvoz otpada odvoz gradjeviskog suta

Gradjevinski radovi – nered?

Problem graditelja
Bez obzira da li planirate da sami izvedete mali „uradi sam“ projekat ili imate prosirenje kuhinje, nema sumnje da ce vam na kraju ostati mnogo otpadaka. Znamo kako je to cak i sa malim projektom verovatno cete zavrsiti sa odsecima drveta i iverima, komadima gipsanih ploca, starim posudama za farbanje i svim vrstama potrepstina razbacanih po vasoj basti, stanu, hodniku.

Povrh ovoga, cesto postoje odredjena ogranicenja u pogledu toga sta mozete da uradite sa svojim otpadom nakon uklanjanja. Na primer, otkricete da mnogi centri za reciklazu kucnog otpada ogranicavaju kolicinu gradjevinskog otpada koji mozete da odlozite tamo i cak mogu da naplacuju velike kolicine.

Odvozimo sve

Staklo
Plastiku
Drvo i celik
Visak maltera
Beton
Slomljene cigle

odvoz gradjevinskog suta

Mi smo najbrzi i najpovoljniji tim u Beogradu za odvoz svih vrsta neopasnog otpada. Javite nam se ako vas boli glava od godinama nakupljenog otpada u potkrovljima stambenih zgrada, garazama, podrumima i supama (u nadi da će nam nekad zatrebat realno nikad nam ne zatreba). Treba da ispraznite stan jer ga prodajete, tu smo!!! Ili ste samo adaptirali neki prostor pa vam  treba odvoz srusenog i onog viska. Slobodno nas kontaktirajte za ponudu. Ono sto garantujemo su azurnost nasih simpaticnih momaka kao i povoljne cene .

Nazovite nas odmah i narucite nasu brzu i profesionalnu uslugu.
Izlazak na teren isti dan.
Potrebna Vam je usluga odvoza glomaznog otpada, odvoz suta, odvoz gradjevinskog suta, odvoz starog namestaja.