Otkup bele tehnike

Otkup polovne bele tehnike

Otkup polovne bele tehnike, elektronskih uredjaja i sekundarnih sirovina

Otkup bele tehnike, elektronskih uredjaja i sekundarnih sirovina

OTKUP polovne bele tehnike, ves masina, frizidera, bojlera, sporeta, zamrzivaca.
Najbolje otkupne cene.
Dolazak na adresu istoga dana.

Isplata ODMAH!

Stariji uredjaji su nesto sto gotovo svaki vlasnik kuce ima, a kada dodje vreme da ih se otarase, mnogi nisu sigurni kako da pocnu da prodaju stare uredjaje.

Od polovnih frizidera koji nam nisu potrebni do tostera iz 1950-ih koji ne odgovara vasem modernom ukusu, tesko je biti siguran gde prodati polovne uredjaje kada ste spremni da im date novi dom.

otkup polovne bele tehnike

Bez obzira da li se useljavate sa svojim partnerom i uredjujete svoj novi dom od nule ili jednostavno vrsite neke izmene u okviru svog trenutnog prostora, od sustinskog je znacaja da se resite starih , ves masina, frizidera, zamrzivaca, komada od kojih vise nemate nikakve koristi.
Uz to, nema potrebe da vozite svoju omiljenu sofu, policu za knjige ili trpezarijske stolice do najblizeg kontejnera jer bacanje savrseno dobrog namestaja nije samo ekoloski prekrsaj, vec je i najmanje finansijski korisna opcija, iz tog razloga pozovite nas, jer mi se bavimo otkupom polovne bele tehnike i namestaja.
Na kraju krajeva, osim ako komadi sa kojima se rastajete nisu na tacki bez povratka, zasto ne biste zaradili na njima?

U kom stanju je vaš predmet?
Ako je pokvaren ili lomljiv, mozda nije mudro (ili moze biti preskupo) za isporuku. Predmeti koji su novi, kao novi, restaurirani ili u dobro odrzavanom stanju verovatno ce dostici vece cene. Imajte ovo na .
U savkom slucaju mi Vam stojimo na raspolaganju

Ovo je najbolje mesto za njihovu prodaju !

Otkup polovne bele tehnike